Missioon

Elvior on Eesti kapitalil baseeruv tarkvara arendus- ja testimisteenuseid pakkuv firma. Pakume teenuseid erinevates tarkvara rakendusvaldkondades: veebirakendustest kuni sardsüsteemideni. Elviori meeskond koosneb kõrge kvalifikatsiooniga inseneridest, kellel on vajalikud oskused ja pikaaegne kogemus ka kõige keerukamate tarkvaraalaste väljakutsetega toime tulemiseks.

Eliko projekt

ELIKO programmi eesmärk on välja arendada, testida ning turule tuua värkvõrgus töötavaid uudseid tooteid ja tehnoloogiaid, mis leiaksid kasutust targas linnas, targas tehases ning targas kodus.

Programmi (EU48693) rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond 6,9 miljoni euro ulatuses ning see kestis aastani 2022.

Elvior osales ELIKO programmis ajavahemkus 1.01.2016-30.06.2020 värkvõrgu teenused ja rakendused alamkategoorias.

Valik meie klientidest

Standardiseermisalane tegevus

THE EUROOPA TELEKOMMUNIKATSIOONI STANDARDITE INSTITUUT

Elvior on Euroopa Telekommunikatsiooni Standardite Instituudi (ETSI) täisliige. ETSI on ka 3GPP partner. Elvior osaleb aktiivselt TTCN-3, TDL ja mudelipõhise testimise standardite väljatöötamises MTS (Meetodid Testimiseks ja Spetsifikatsioonideks) komitees.

Meeskond

CTO
Martti Käärik
vanemarendaja
Tomáš Urban
vanemarendaja
Janek Nikolajev
tarkvara testija
Joosua Adler
arendaja
Ksenia Cheskidova
SEO konsultant
Ott Lehtmets
juhatuse liige, CFO
Margus Metsanurm
juhatuse liige, CRO
Andres Kull
CEO
Andrus Lehtmets

Töövõimalused

Veebiarendaja

Elvior laiendab oma veebiarenduse meeskonda ja otsib kogenud arendajaid.

Töökoha asukoht:
Teie töökoht asub meie valgusküllases kontoris Tallinna Tehnopoli teaduspargis, vaid mõne sammu kaugusel Tallinna Tehnikaülikoolist ja innovatsioonikeskusest Mektory.

Töötingimused:
Pakume paindlikku tööaega ja võimalust töötada sõbralikus ning toetavas keskkonnas. Meie meeskonna liikmete heaolu on meile oluline, mistõttu korraldame talvisel ja suvisel ajal kõrgelt hinnatud meeskonnaüritusi, et tugevdada tiimitunnet ja pakkuda lõõgastusvõimalusi.

Meeskond:
Elviori veebiarenduse meeskond koosneb ala parimatest spetsialistidest, kes on spetsialiseerunud Java, .NET, PHP ja JavaScripti tehnoloogiatele ning tuntud rakendusraamistikele nagu ASP.NET, Magento, React ja Angular. Meie projektid hõlmavad nii frontend kui ka backend arendustöid, pakkudes võimalusi osaleda erinevate rakenduste disainimisel, arendamisel ja testimisel.

Kandidaadilt ootame:

  • Tugevat tehnilist tausta ja kogemusi veebiarenduses
  • Võimet töötada nii iseseisvalt kui ka meeskonna osana
  • Kirge koodikirjutamise ja tehnoloogiliste probleemide lahendamise vastu

Huvilistel palume saata oma CV ja kaaskiri aadressile elvior@elvior.com. Ootame teid liituma meie innovaatilise ja dünaamilise meeskonnaga!

Elvior